Veelgestelde vragen Twinfield online boekhouden

Bij het Start abonnement gaan jij en je klant samen de boekhouding doen. Je klant moet met dit abonnement zelf boeken. De Accountancyregeling is voor kantoren met klanten die zelf boeken of waar jij de volledige administratie voor gaat doen.

Het is mogelijk om meer dan 10 administraties te beheren in Twinfield. Hieronder zie je hoe de prijzen zijn opgebouwd.

Administraties Prijs per administratie per maand
0 € 0,00 (Accountancy Start)
1 t/m 10 (bundel) € 5,60 (€ 56,00 Accountancyregeling)
11 t/m 25 € 5,60
26 t/m 50 € 5,35
51 t/m 100 € 5,10
101 t/m 150 € 4,80
151 t/m 200 € 4,60
201 t/m 250 € 4,25
251 t/m 500 € 4,00
> 501 € 3,50

De accountancyregeling is per omgeving gebaseerd op aantal interne klantadministraties. De maandelijkse in rekening te brengen prijs wordt bepaald door bijbehorende staffelprijs x totaal aantal interne klantadministraties. Twinfield online boekhouden is gratis voor interne gebruikers van de accountant.

Het Twinfield abonnement wordt maandelijks afgeschreven via een automatische incasso.

Ja, dit kan. Overstappen naar Twinfield is simpel. Wij zetten je huidige administratie(s) vanuit een ander boekhoudpakket of excel voor je over. Het enige dat jij hoeft te doen, is het aanleveren van je gegevens.

Veel informatie vind je in de Twinfield ‘knowledge base’ in de applicatie en diverse instructiefilmpjes op ons Vimeo account. Extra ondersteuning biedt onze support afdeling via de telefoon. Daarnaast hebben we de diverse trainingen en consultants die langskomen op locatie.

De opzegtermijn van Twinfield online boekhouden is één maand met een minimum contractsduur van 12 maanden. Je kunt opzeggen via het opzegformulier.

Via een backup van je gegevens kun je zelf een auditfile genereren. Onze Support afdeling kan dit ook voor je doen. Twinfield bewaart je administratie minimaal 7 jaar zoals voorgeschreven door de Belastingdienst.

Er zijn verschillende rollen die je aan klanten kunt geven. In het volgende overzicht zie welke functies gekoppeld zijn aan de beschikbare rollen/abonnementen. Functieoverzicht klanten van accountants