Accountancywerkzaamheden automatiseren

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland (WK TAA NL) is dé business partner van accountants, boekhouders en fiscalisten.Met onze branchekennis en professionele oplossingen in belasting, accounting en adviesdiensten, helpen wij onze klanten efficiënter te werken. Met oplossingen die hen, conform de nieuwste wet- en regelgevingen, helpen optimaal te profiteren van alle voordelen die digitalisering biedt. Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland spant zich in om zoveel mogelijk accountancywerkzaamheden verder te automatiseren zodat manuele handelingen overbodig worden.

Omarm ecosystemen

Wolters Kluwer ziet een verzadiging van (traditionele) administratie- en accountancydiensten. Efficiënte samenwerkingen tussen accountants en softwareleveranciers worden daarom steeds belangrijker. Bij ons staat de ‘best-of-breed-strategie’ al jaren centraal. De strategie dat je de beste softwareoplossingen voor je klant aan elkaar koppelt. Zo verbind je alle partijen binnen dit ecosysteem en kun je de MKB-klant pas echt goed kunt bedienen. Namelijk op maat, efficiënt en optimaal geautomatiseerd.

Van online naar realtime samenwerken

Voor een goede bedrijfsvoering is realtime verwerking van informatie uit bedrijfsprocessen nodig. Informatie die gekoppeld wordt aan aanvullende markt- en branche-informatie.Met deze informatie kan er ook daadwerkelijk realtime samengewerkt worden. Waar accountants en hun klanten vroeger nog met een schoenendoos vol bonnetjes aan de keukentafel afspraken maakten, is de klantrelatie door e-mail en mobiele telefoons inmiddels te veel op afstand komen te staan. WK TAA NL vindt dat de accountant en ondernemer weer samen aan tafel moeten zitten. Om zowel fysiek als in de Cloud samen te werken. Pas als je realtime samenwerkt, kun je proactief vooruitkijken.