Online boekhouden voor de zorg

Tijd voor de patiënt

Als zorgverlener heb jij weinig tijd voor de administratie. Je hebt al je tijd hard nodig voor je patiënten. Een online boekhoudprogramma in samenwerking met een oplossing voor jouw branche levert je veel tijd op.

Declaraties in kaart

De overheid stelt eisen aan jou als zorgverlener. Het declaratie-proces heeft veel aandacht nodig. Met Twinfield online boekhouden gekoppeld aan je branche oplossing bespaar je veel tijd.

Direct inzicht

Je hebt de zorg-inhoudelijke gegevens goed in kaart. Maar beschik je ook de juiste managementinformatie? Zoals inzicht in je overhead-kosten en je financiële ruimte om te investeren? Twinfield online boekhouden  geeft jou en je accountant meer inzicht.

Deze professionals in de zorg werken al met Twinfield

  • Medicamus huisartsen
  • Hallux
  • Online boekhoudprogramma Zorg Buurtzorg

Koppelingen voor de zorg

De zorgsector kent veel uitdagingen. Eén daarvan is het software-landschap waarin ze moeten werken. Zoals patiëntsystemen, roosterplanning, salaris en meer. Bekijk de voor jou ideale software die je direct aan de online boekhouding kunt koppelen.

Zorg
  • Huisartsen

  • Fysiotherapeuten

  • Tandartsen

  • Paramedici

  • Dierenartsen

  • Apothekers

  • Klinieken/GGZ

Meer informatie of advies nodg?

Tel: (033) 467 70 10

E-mail: NL-TAA-advies@wolterskluwer.com

Ma t/m vrij van 8:30 tot 17:00 uur

Wil je graag dat we jou bellen?

Trends in de zorg

Huisarts, fysiotherapeut, tandarts of chiropractor. Wat jouw beroep in de zorg ook is, je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw branche. Ook als het gaat om een online boekhoudprogramma voor de zorg en gerelateerde sofware oplossingen. Als gespecialiseerd accountant of adviseur in de zorg, kun je ook best wat brancheinformatie gebruiken.

1. E-health

Het gebruik van apps en videocontact om diagnoses stellen, uitslagen te communiceren en informatie uit te wisslen.

2. Ondernemerschap

Zorgverleners krijgen dagelijks te maken met concurrentie, kritische cliënten en veranderende financiering in de zorg. Stuurinformatie over de eigen praktijk wordt daarom steeds belangrijker om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

3. Ketenintegratie

Verschillende specialisten die nu nog vaak los van elkaar in een keten opereren, móeten met elkaar gaan samenwerken. Dat vragen zowel de overheid als de verzekeringsmaatschappijen van hen.

4. Vergrijzing

De ‘nieuwe ouderen’ zijn mondiger, zelfstandiger, beschikken over meer geld en zijn gewend met nieuwe technologie om te gaan.

5. Specialisatie

Steeds meer disciplines in de zorg specialiseren. Zo kunnen zij efficiënter samenwerken. Er komen steeds meer specialistische ziekenhuizen, bijvoorbeeld voor orthopedie, kanker of hartfalen.